DE OORSPRONG VAN WOLF BROUWERIJ

DE OORSPRONG VAN WOLF BROUWERIJ
DE OORSPRONG VAN WOLF BROUWERIJ

Het verhaal van onze brouwerij begon in 2003. Peter Van der Borght besloot zijn droom te volgen en zijn eigen bier te brouwen. Na een tijdje werd hij vergezeld door drie vrienden. Op 13 mei 2008 richtten Peter Van der Borght, Luc Sempels, Jo Discart en Paul Van der Borght Brewery Wolf Belgium op. Kort daarna trad Bart Maryssael toe tot de groep. In de loop der jaren besloten Paul, Luc en Jo hun eigen weg te gaan en dus zijn Peter en Bart vandaag het team achter de brouwerij.

BROUWERIJ WOLF

Wolf Brewery verwijst in de eerste plaats naar het mysterieuze, gevaarlijke en archaïsche roofdier dat eeuwen geleden in onze regio leefde, in het Latijn wolf of canis lupus genoemd. Maar elke bierliefhebber weet dat de Latijnse naam voor hop ook verwijst naar het bovengenoemde archaïsche dier: humulus lupulus. Peter en zijn vrienden willen gevaarlijk heerlijke bieren brouwen met het unieke wolfachtige karakter.

Ons logo en onze naam weerspiegelen het jonge en dynamische karakter van ons bedrijf en zijn hedendaagse producten.

Stel je een wolf voor die plotseling uit het bos verschijnt om zijn prooi te vangen. Terwijl u onze Wolf-bieren proeft, ervaart u hetzelfde mysterieuze en verrassende gevoel.

Wolven leven in roedels en hebben elkaar nodig om te overleven. Samenwerking is uiterst belangrijk. Daarom nodigen wij u uit om samen met uw vrienden en familie van onze bieren te genieten. De mysterieuze en typische smaak van onze bieren transformeert elk speciaal moment in een onvergetelijke ervaring voor de mensen die er deel van uitmaakten.

Wolven verschijnen in verschillende vormen. Ze kunnen donker of wit zijn, maar het zijn allemaal sterke dieren met een typisch karakter, die eeuwenlang de oerkrachten van de natuur hebben overleefd. U vindt dezelfde variëteit in onze bieren: Wolf 7, hartig blond, Wolf 8, verkozen donker bier en Wolf 9, sterk amberbier. Tegelijkertijd onderscheiden al onze bieren zich door hun typische en unieke smaak.

airco

airco

Brouwerij

https://www.brouwerijlupus.be/author/admin/

Wij van Brouwerij Lupus schrijven veel informatie over verschillende onderwerpen, maar voornamelijk over bier.

Comment ( 1 )

  1. ReplyA WordPress Commenter
    Hi, this is a comment. To get started with moderating, editing, and deleting comments, please visit the Comments screen in the dashboard. Commenter avatars come from Gravatar.